Två tiondelar av en sekund

Längre tid än så behöver inte besökaren på din hemsida för att bilda sig en uppfattning om sidan och bestämma sig för om det är värt att stanna, och fortsätta läsa, eller surfa vidare.

En väl utformad hemsida hjälper dig att göra ett bra första intryck. Vi bygger hemsidor som fångar folks uppmärksamhet och får dem att vilja stanna kvar på sidan.

Oavsett om du vill ha en enkel blogg, en häpnadsväckande hemsida, en lättanvänd webbshop, en ny logotyp eller någon finurlig webblösning så hjälper vi dig med det.

Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just dina behov både design- och innehållsmässigt så att det blir så som du vill ha det och vet du inte hur du vill ha det så fixar vi det också! Vi ser lösningar där andra ser problem.

Vi lämnar dig inte i sticket förrän du känner dig nöjd och glad, vi följer upp och om du behöver hjälp med till exempel uppdatering av din hemsida när den är klar så finns vi där för fortsatt samarbete.

Användarvänlighet, funktionalitet och personlig service står i fokus.

Eftersom du fortfarande läser så har du varit här mer än två tiondelar av en sekund! Nu när vi har fått vår poäng bekräftad så föreslår vi att du kollar in alla andra skäl att anlita oss :)

Jag är imponerad över vilket engagemang och ansvar du har tagit i vårt projekt.

Ove Jungbeck

VD, GoChinatown International AB