At your service!

IMBA Communication erbjuder dig en helhetslösning inom webbdesign och webbutveckling. Vi jobbar främst i WordPress och Magento, men har erfarenhet från en lång rad andra publiceringssystem, bland annat Joomla, EPiServer, E-drum, FrontPage, Dreamweaver m.fl. Även PHP-programmering, databasdesign och migrering står på meritlistan.

Servicepaket

Din hemsida behöver tillsyn och underhåll för att fungera på bästa sätt. De komponenter som bygger upp din hemsida behöver uppdateras med jämna mellanrum för att sidan ska fungera friktionsfritt och ur säkerhetssynpunkt.

Vi hjälper dig med detta så klart! Skriv ett serviceavtal med oss så slipper du lägga dyrbar tid på detta. Vi bevakar att din hemsida fungerar, gör back-up och uppdaterar team, tillägg (plugin) och allt annat som kan behöva ses över. Hör av dig så berättar vi mer om de olika servicepaketen!

Kontakta oss!

Ny hemsida
Vi bygger din nya hemsida från grunden i de flesta cms:er, t ex  WordPress, Joomla, EPiServer, E-drum, FrontPage, Dreamweaver m.fl. Även PHP-programmering och databasdesign.
Redesign av hemsida
Vi fräschar upp designen och skapar en ny känsla på din gamla webbplats.
Webbshop
Vi bygger din webbshop i  Magento, WooCommerce, VirtueMart, PrestaShop eller liknande e-handelsplattformar.
Flytt/migrering av hemsida
Vi hjälper dig att flytta/migrera din befintliga hemsida till ett nytt webhotell eller nytt cms.
Uppdatering av hemsida
Vi kan hjälpa dig med uppdateringar på din hemsida, både innehållsmässigt med texter eller inlägg och med uppdatering av plugin, teman etc.
E-Learning
Vi har stora kunskaper inom E-learning och LMS. Vi kan hjälpa dig att bygga din kunskapsplattform i  bland annat Moodle.
Logotyp
Vi designar din nya logotyp så att den matvchar ditt företags budskap och image. Vi kan även hjälpa dig med att designa om/fräscha upp/modernisera din gamla logotyp. Vi jobbar i Adobe Illustrator.
Nyhetsbrev
Vi hjälper dig att skriva nyhetsbrev och designa mallar i t ex Mailchimp eller liknande mejltjänster . Vi kan även hjälpa dig att skapa formulär och integrera prenumerationsapplikationer på din hemsida.
Webbredaktör
Vi kan ta webbredaktörsuppdrag.
Bokningssystem
Behöver du ett bokningssystem på din hemsida? Vi hjälper dig att installera, bygga formulär och göra inställningar. Vi kan även hjälpa till med att integrera ett bokningssystem som du redan använder på din nya hemsida.
Specialkodning
Behöver du speciallösningar på din hemsida? Vi kodar speciallösningar och funktioner och skriver även script.
Sökordsoptimering SEO
Vi hjälper dig att skriva sökordsvänliga texter, ta fram nyckelord och metabeskrivningar så att Google och dina kunder hittar dig.
Mobilanpassning, Responsivitet
Det är viktigt att din hemsida fungerar i alla plattformar; datorer, surfplattor och mobiltelefoner.
Copywriter
Behöver du hjälp med att skriva säljande tester? Inga problem , vi hjälper dig.
Sociala Medier
Vi kan sätta upp konton åt dig inom de flesta sociala medier så som Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter etc. Vi kan även hjälpa dig att koppla ihop dem med din hemsida och ditt nyhetsbrev.
Bildredigering
Vi kan bildredigering och jobbar i bland annat Photoshop, Illustrator, Indesign
Design av trycksaker
Vi kan designa ditt visitkort, flyers, produktblad, broschyrer, tidningar, dekaler, prospekt, blanketter… Vi har även kontakter med tryckerier.

Kontakta oss

Skicka

Tack för att ni är grymma att jobba med!!!!
Sandra Nilsson

Grafisk Designer, OptoSweden AB

Jag är imponerad över vilket engagemang och ansvar du har tagit i vårt projekt.
Ove Jungbeck

VD, GoChinaTown International AB