Hemsida & Webbshop

Vi skräddarsyr din nya hemsida från grunden i WordPress anpassad efter dina behov med funktioner och design som säljer. Vi kan även anpassa befintliga WordPress-mallar samt justera och optimera en redan existerande WordPress-site.

Vi ger dig en helhetslösning inom webbdesign och webbutveckling. Vi jobbar främst i WordPress och Magento. Även PHP-programmering och databasdesign står på vår meritlista.

Behöver du hjälp att migrera din hemsida till ett nytt webbhotell eller ett nytt cms så är det andra uppdrag som vi gärna gör åt dig.

Ny hemsida?

Öka din försäljning och få fler kunder. Låt oss bygga hemsidan!

Enkel att sköta

När vi designat din nya hemsida får du en kort utbildning i hur du själv kan uppdatera bilder och text.

Webbshop

Användarvänlig för både ägare och kunder. 100% kompatibel med WordPress.

g

Flexibelt & Anpassningsbart

WooCommerce är lätt att använda, är anpassningsbart och både flexibelt och skalbart. 

Hemsida i WordPress

Om du planerar att bygga en hemsida så är WordPress ett utmärkt val. Det är användarvänligt för alla, både för dig när du ska uppdatera innehållet på din hemsida och för dina läsare som besöker din hemsida, WordPress ger dig mängder av möjligheter med alla de tillägg som ständigt utvecklas till plattformen.

Design & innehåll

Teknik

Pris: 20 000 kr + moms

Webbshop i WooCommerce

WooCommerce är en av de mest populära e-handelsplatformarna och den snabbast växande. WooCommerce är lätt att använda för både ägare och kunder, ger full kontroll över försäljning, kunder, beställningar och är flexibelt och anpassningsbart.

Design & Innehåll

Teknik